lichtjesavond

In veel culturen wordt rond 21 december het lichtfeest gevierd. De dagen worden weer langer dan de nachten. De energie die zich diep in de aarde heeft teruggetrokken, gaat weer omhoog richting het licht. In veel tradities wordt in deze periode veel licht gemaakt met kaarsen om te vieren dat het licht de duisternis overwint.

Traditiegetrouw sluit Yogasana het jaar af met een lichtjesavond.  Het eind van het jaar is een mooi moment om even stil te staan bij alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar en te kijken naar wat écht belangrijk voor je is. Met mantra, meditatie en mindfulness maak je ruimte voor het nieuwe (jaar) dat komen gaat. Wat wil je achter je laten en wat neem je mee? Met meditatie breng je de aandacht naar binnen en kom je bij je eigen lichtende kern. Wanneer we dat samen doen wordt dat versterkt.  Je komt dichter bij jezelf en ont-dekt wat er echt toe doet.

Doe je mee?
Kinderen zijn de toekomst

Je donatie wordt aan een goed doel geschonken.
De volledige opbrengst van Lichtjesavond wordt geschonken aan een kleinschalige stichting die de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Als we op vreedzame wijze met elkaar willen samenleven, dan begint dat bij kinderen. Immers, kinderen zijn de toekomst. Met onze gezamenlijke bijdrage hopen we een lichtpuntje te bieden. Yogasana rondt het bedrag altijd royaal naar boven af. In 2017 gaat de opbrengst naar Centre Fiers & Forts. Een organisatie in Marokko – een Nederlands initiatief – die kansarme kinderen naar een toekomst met perspectief begeleiden. Jaarlijks kiezen we een goed doel.

Datum:       Tijd:       Kosten: donatie      Aanmelden: